En Yangın Merdiveni Kapısı Sırları

Wiki Article

Bu önlemler kapsamında gereken noktalarda belli bir müddet ısı ve sıcaklık intikaline direnebilecek yangın bapları kullanılır.

Göksu Kapı üretim alanlarında kompetan ekibimiz tarafından belirlenen dokumadaki Yangın Bapları en faziletli kalite ve en tatminkâr fiyat politikamıza mutabık olacak şekilde üretilir.

Bu kapılar temel olarak yangın peklik belgeli olan ve yangın peklik belgeli sıfır tamamlanmak üzere dü gruba ayrılır.

Bu yüzden size tavsiyemiz düzlükında mütehassıs ve sükselı kapı üreticileri ile çdüzenışmanızdır. Eğer yangına dayanıklı kapı alacak iseniz yangına dayanıklı kapı sertifikasına sahip olup olmadığını öğreniniz. Bu sayede bapların lazım testleri geçip geçmediğini öğrenmiş olacaksınız.

 60dk ve 120dk gibi ortalama dayanaklılık seviyelerinde üretilen modeller yeğleme edilen modellerdir. Firmamızı arayarak camlı yangın bapsı modelleri üzerine olgun alabilir showroomumuzu ziyaret edebilirsiniz. 

Yangın Bapsı kötü sızdırmaz özelliğe mevla olması nedeniyle yangın anında insanoğluın duman zehirlenmelerinden bile korunmasını sağlar. Bu kapılar dışarıya harbi ve kolayca açılabilen gestaltya sahiptir.

Meydana getirilen bir binanın özelliklerine ve kullanım amacına nazaran belli yapı denetim şartlarını esenlaması gerekmektedir. Ülkemizde bu şartları çoğunlukla TSE kurumu belirlemektedir. Bir binada kullanılacak yangın kapılarının (acil çıkış baplarının) belli durumlara bakılırsa TSE şartlarını esenlaması gerekmektedir.

Bu önlemler kapsamında gereken noktalarda mukannen bir süre ısı ve sıcaklık intikaline direnebilecek Yangın Kapıları kullanılır.

Özellikle duygun ve giranbaha materyallerin evetğu odaların kapılarının nasıl yangına dayanıklı maddelerden üretilmiş olması gerekir.

Yangın kapıları, yangınla savaşım ekiplerinin karışma etmesine ve yangının muayene şeşna tuzakınmasına yardımcı olurken, aynı zamanda binadaki insanların güvenli bir şekilde tahliye edilmesine imkân teşhisr.

Metanet: Yangın kapısının yangına dayanıklı olması ve belirli bir müddet boyunca ısıyı engelleyebilmesi önemlidir. Kapının dayanıklılığına için belirlenen Yangın Çıkış Kapısı “EI” kıymeti, yangına karşı direnç seviyesini belirtir.

Sevinme ilkesinden hareketle hem kapılarımızı hem bile fiyatlarımızı revize ediyoruz ve mecmu memnuniyeti hedefliyoruz.

Ancak bayağıdaki kriterlerin hepsine aynı anda iye olan bu tip binalarda uslu yangın çıkışı ve yangın merdiveni strüktürlması zaruri olarak onaylama edilmektedir.

Başarım çerezleri: Bu çerezler, ziyaretçilerin sıklıkla hangi sayfaları görüşme etmiş olduğu ve internet sayfalarından yanlışlık mesajları kırmızııp almadığı gibi ziyaretçilerin genel ağ sitesini nite kullandığı ile alakadar vukuf toplar.

Report this wiki page